MRVs

 

Multi-Role Schepen zijn sterk en veelzijdige werkpaarden, ontworpen met een stabiel werkplatform.

 

Megan M MRV 24

megan mGebouwd als een eenmalig project voor onze veeleisende kwaliteitseisen, is de Megan M een raspaard gebleken in de barre maritieme omgeving. Haar 150 vierkante meter dek biedt een groot, overzichtelijk werkgebied. Zij is ontworpen om haar prestaties voor alle maritieme taken te optimaliseren en ze heeft een uitstekend track record in heien, zeemonding bouw-, havenbouw en -werk, duik ondersteuning en golf-, getijden- en wind-energie-installaties.

Lees specificaties PDF

Lesley M Multicat type 20

lesley mDe Lesley M heeft zichzelf bewezen als een betrouwbaar en robuust Multi Role vaartuig. Haar stuurhuis en dek uitrusting liggen goed naar achteren en bieden een vrij werkdek. Naast haar lier en kraan uitrusting is Lesley M ook uitgerust met een A-frame en een 8 meter zeebodem nivellering ploeg.

Lees specificaties PDF

Laura M MRV

laura mDe Laura M heeft de reputatie van een van de sterkste en meest veelzijdige schepen in de sector. Haar layout maximaliseert haar capaciteiten verder dan haar 20 meter platform doet vermoeden. Haar stuurhuis en dek uitrusting zijn zo ver mogelijk naar achteren geplaatst om een groot vrij werkgebied te creëren. Haar dek biedt gemakkelijk ruimte voor een 40 ft container of 20 ft opslag met een 18 ft tijdelijke bouwkeet.

Lees specificaties PDF

Mary M MRV 15

mary mSinds haar te water lating in 1999 is de Mary M een betrouwbare partner bij diverse zware taken. Met enkele aanpassingen aan haar unieke concept, gebasiseerd op het beproefde en betrouwbare Multi Cat model, is zij een van de meest capable 15m Multi Role schepen. Zij is in staat taken uit te voeren die normaal gesproken niet worden geprobeerd door schepen van haar afmetingen.

Lees specificaties PDF

Web design by the BIG Partnership