GSS Maritieme Diensten

 

GSS is een snel groeiend, internationaal bedrijf, dat wereldwijd een actieve rol speelt in de waterbouw en ondersteunende diensten. De afgelopen jaren heeft GSS haar werkzaamheden uitgebreid naar Afrika, het Midden-Oosten, het Verre Oosten en Australië.

 

GSS is onder andere betrokken bij projecten in de kustwateren, brug- en waterwerk, pieren en steigers, buizen en kabels leggen, lassen, duik-ondersteuning en heien. Naast projecten in opdracht van het Britse Ministerie van Defensie is het bedrijf erg actief in de private sector in Groot Brittannië, Afrika, Australie en Europa. Zo is GSS ook actief in de duurzame energie-industrie, met name in de bouw, reparatie en onderhoud van offshore wind energie parken.

 

De gevarieerde vloot van schepen geeft GSS de capaciteit en de veelzijdigheid van een breed scala aan diensten, de expertise en can-do mentaliteit van het personeel maakt het mogelijk te komen met innovatieve oplossingen voor complexe problemen en de meest uitdagende opdrachten succesvol te volbrengen.

 

GSS startte in 1989 met hoge kwaliteit materiaal en arbeid te leveren aan de Royal Navy en de maritieme industrie, en heeft snel zijn waarde bewezen.

 

Een management buy-out in 2005 door de destijds zittende directeur leidde tot een uitbreiding van de vloot, met grotere werkboten en meer mogelijkheden.

 

De management buy-out gaf GSS ook de mogelijkheid met succes uit te breiden naar andere markten hetgeen heeft geleid tot een verdubbeling van het aantal werknemers in slechts vier jaren. Met deze groei als maritiem consultant en aannemer, is het bedrijf meer en meer betrokken bij langdurige, grootschalige projecten maar kan tevens kleinere eenmalige opdrachten blijven uitvoeren.

 

Internationaal ondersteunt GSS momenteel bagger- en bouw activiteiten in Sierra Leone, verricht olieveld werk in Nigeria en  voert maritieme bouw- en ondersteunende werkzaamheden uit in Australië. In 2011 was het bedrijf betrokken bij pijpleidings-werkzaamheden in Papoea-Nieuw-Guinea.

 

Dichter bij huis bleek de opening van een kantoor in Nederland al snel zijn vruchten af te werpen, met een steeds grotere rol in de Nederlandse, Deense en Europese markt en activiteiten in de snel groeiende markt van de offshore duurzame energie-industrie in de Oostzee.

 

Ongeacht de omvang of lokatie van de opdracht, streeft GSS altijd naar kwaliteit en heeft hiermee veel klanten over de streep getrokken.

 

Web design by the BIG Partnership