Accreditaties en kwaliteitssystemen

 

GSS Marine Services is gecertificeerd volgens ISO9001: 2008 Quality System Standard door een UKAS (United Kingdom Accreditation Service) geaccrediteerde certificatie-instelling. Het voordeel voor onze klanten is dat de kwaliteit van onze werkzaamheden verzekerd is en gecontroleerd wordt door derden. De discipline van de reguliere beoordelingen zorgt ervoor dat we voortdurend onze methodes verbeteren om betere producten te leveren aan onze klanten.

 

GSS is gekwalificeerd voor registratie bij Constructionline. Dit is het grootste register in de UK van lokale en nationale pre-gekwalificeerde bouw-en bouwgerelateerde diensten. Elke aanvrager is voorafgaand aan de registratie grondig doorgelicht om de naleving van lokale en nationale regelgeving te waarborgen en te voldoen aan de vereisten voor grote bouwondernemingen.

 

GSS is geregistreerd op de Utilities Vendor Data Base.

 

Elk bedrijf wordt voorafgaand aan de registratie doorgelicht met betrekking tot de naleving van Arbo regelgeving en een hoog opleidingsniveau van het personeel.

 

GSS heeft zich onlangs gekwalificeerd om opgenomen te worden in de database van Achilles.

 

Dit toont aan dat GSS hoogwaardige pre-kwalificatie management informatie heeft verstrekt. Deze informatie wordt voorafgaand aan de notering geverifieerd en regelmatig gecontroleerd op juistheid. De gebruikers van Achilles rapporteren regelmatig om een aanvaardbaar niveau van prestaties te verzekeren. GSS is er trots op aan de toelatingseisen van Achilles te hebben voldaan.Toelating tot Achilles Verify omvat een veeleisende audit van onze arbeidsomstandigheden, milieu- en kwaliteitsmanagement en de uitvoering daarvan. De prestaties worden afgemeten aan vastgestelde normen. Onze scores in de drie disciplines waren: arbeidsomstandigheden 92%, milieu 86% en kwaliteit 100%.

 

Alle GSS werkboten voldoen aan de Maritime and Coastguard Agency Code of Practice.

 

GSS is een lid van de Nationale Workboat Association (NWA).

 

De NWA werd in 1994 opgericht om te helpen bij het formuleren van de Maritime and Coastguard Agency Workboat Code of Practice. De praktische begeleiding en samenwerking tussen de partijen bleek wederzijds voordelig, beide partijen verkregen inzicht in andere gezichtspunten. De samenwerking werd voortgezet na de ontwikkeling van de Workboat Code of Practice en de implementatie daarvan tot wetgeving. Er wordt verder gewerkt om afwijkingen en verkeerde interpretaties op te lossen om zodoende tot een geharmoniseerde, werkbare Code of Practice te komen.

 

GSS Marine Services is nu geaccrediteerd door CHAS - de Aannemers Health & Safety Assessment Scheme - een belangrijke accreditatie website gebruikt door de lokale overheden, ministeries en grote particuliere ondernemingen als middel tot pre-kwalificatie bij het aanvragen van offertes.  CHAS geeft potentiële klanten zekerheid dat de aannemer voldoet aan de normen voor arbeidsomstandigheden.

 

 

Environmental Statement altHealth and Safety Statement altQuality Policy Statement alt

 

GSS-Logos

 

 

Web design by the BIG Partnership