Shoalbusters

 

Liz F 3209

vessel-spec-shoal-LizDe Liz F is een voorbeeld van de grootste Shoalbuster uit haar tijd, degelijk gebouwd met veeleisende taken in gedachten. Haar ontwerp maakt haar een specialist in slepen en duwen, bagger ondersteuning, havenbouw en -onderhoud, boei en anchor handling, dek en vloeistof transport, milieu controle en vele andere aspecten van maritieme operaties. Zij zal met plezier opereren in havens, kustgebieden, binnenwateren, ondiepe wateren zowel als offshore.

Lees specificaties PDF

Laurie M 2609

vessel-spec-shoal-LaurieGeoptimaliseerd voor gebruik op locatie in ondiepe wateren en het kunnen uitvoeren van een breed scala van hef-, anchor handling en transportdiensten gecombineerd met een belangrijk kust slepen vermogen. Laurie M heeft bewezen een uitstekende performer te zijn in de maritieme weg-en waterbouw en baggerwerken. Dankzij haar opgeheven boog en voordek bezit zij een onbeperkt navigatie certificaat van Bureau Veritas en is tevens actief in ondiepe wateren.

Lees specificaties PDF

SMS Shoalbuster 2609

shoalbusterGeoptimaliseerd voor gebruik op locatie in ondiepe wateren en het kunnen uitvoeren van een breed scala van hef-, anchor handling en transport diensten met een opmerkelijke geschiktheid voor kust slepen. SMS Shoalbuster heeft bewezen een uitstekende performer te zijn in de maritieme weg-en waterbouw en baggerwerken. Aan haar opgeheven boog en voordek ontleent zij haar Bureau Veritas onbeperkt navigatie certificaat en is zij tevens actief in ondiepe wateren.

Lees specificaties PDF

Web design by the BIG Partnership