Testimonials

 

GSS Marine Services hecht veel belang aan het volledig waarmaken van de verwachtingen van onze klanten en waar mogelijk boven verwachting te presteren. Klanttevredenheid is alles, en, zoals deze testimonials laten zien, hebben onze kust-en offshore maritieme diensten een goede reputatie in deze bedrijfstak.

 


 

 "GSS heeft sinds 2010 met ons gewerkt op in totaal 5 offshore windpark bouwprojecten. GSS heeft een sterk team van toegewijde specialisten met capabele schepen op het gebied van maritieme diensten. Hun flexibiliteit , professionaliteit en 'can do' houding heeft bijgedragen aan het overwinnen van uitdagingen en zet nieuwe standaarden in geoptimaliseerde installatie cycli."

 

Directeur van een EPCI aannemer in Offshore Wind

 


  

"Ik heb met GSS gewerkt aan twee projecten in Grangemouth die beiden zowel duiken als werken in zeer gevaarlijke gebieden omvatten.

"De eerste plannings vergaderingen vereisten talrijke acties om de veiligheid van de werklieden en de voortgang van de te verrichten werkzaamheden te garanderen, alsmede de noodzaak om te zorgen dat de scheepvaart activiteiten ongehinderd plaats konden vinden. Grangemouth is Schotlands drukste commerciële haven en het vergde een zorgvuldige coördinatie om ervoor te zorgen dat de haven bleef functioneren met minimale of geen verstoring.

"Effectieve planning en goede duidelijke communicatie is essentieel om de grootst mogelijke veiligheid te garanderen, met name in de omgeving waar GSS opereerde. GSS heeft voldaan aan de eisen zoals afgesproken en het werk werd voltooid tot tevredenheid van mezelf.

"Ik zou graag weer samenwerken met GSS in de toekomst."

 

Met vriendelijke groet,

Kapitein Mike Magee, Havenmeester Forth Outer, Leith Harbour Office, Haven van Leith, Edinburgh

 


 

RPC (S) Nieuws

 

Installatie van een nieuw tankinstallatie bij OFD Garelochhead

"Het £215k project om de brandstof afgifte en ontvangst te moderniseren duurde 26 weken voor de productie en levering van de installatie met nog eens vier weken installatiewerkzaamheden op locatie."

 

Kenny Shaw

 


 

QinetiQ

 

"GSS Marine Services is de belangrijkste maritieme onderaannemer van QinetiQ in  Loch Goil sinds meer dan 10 jaar . Gedurende deze tijd hebben ze vele uiteenlopende projecten afgerond . Een daarvan was een contract waar we moesten vergroten een plonsbad voor de implementatie meerboeien . Dit betrof een aanzienlijke verplaatsing en herpositionering van bodemmateriaal (meestal grote stenen en grind) , het repareren van de aanpalende blootgestelde muren en het beschermen van het hele gebied met ' schanskorven '. Gedurende dit project moesten getijden , getijde hoogten en het effect van het weer zorgvuldig in de gaten gehouden worden , niet alleen vanuit een praktisch oogpunt, maar ook met het oog op de veiligheid . De hele klus werd op tijd voltooid, binnen budget en zonder letsel. Ik aarzel geen moment om GSS voor dit soort taken aan te bevelen."

 

Tom Stewart , Site Manager , QinetiQ

 

 

Web design by the BIG Partnership