Eurocarriers

 

Robuste en veelzijdige werkboten met een royaal dek en hoog dek-laadvermogen, klaar voor alle soorten maritieme bouw van havenwerk tot windenergiepark operaties.

 

Martine P Eurocarrier 2611

vessel-spec-martinepDe Martine P heeft snel haar geschiktheid bewezen voor verschillende maritieme projecten. Bagger ondersteuning, leggen van kabels, anchor handling, aak ondersteuning, wind energiepark operaties en havenbouw activiteiten liggen allemaal gemakkelijk binnen haar mogelijkheden. Haar moderne ontwerp en uitrusting maken haar een efficiënt, economisch schip met uitstekende accommodatie en comfortable faciliteiten voor haar bemanning.

Lees specificaties PDF

Mena C Eurocarrier 2611

vessel-spec-menac

Een sterk, veilig, stabiel en veelzijdig werkplatform, gemakkelijk in staat om te werken op haar 150 mijl MCA bereik. De Mena C kan een enorm scala aan maritieme bouwtaken uitvoeren. Haar moderne ontwerp en bouw maken haar een efficiënt operationeel instrument. Het hoge niveau van de aanwezige apparatuur zorgt ervoor dat de haar toegewezen taken snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Lees specificaties PDF

Ellen K Eurocarrier 2611

vessel-spec-ellenkDe Ellen K is een van de grootste schepen van de GSS vloot, met 26.48m, met een straal van 11m en heeft een dek laadvermogen van 6 ton per vierkante meter. Capaciteit voor 12 passagiers, met verwarmde en airconditioned cabines voor maximaal zeven personen. Uitgerust met voor en achter kranen,  heeft 100 ton en 50 ton lieren en een trekkracht van 33 ton.

Fiona F Eurocarrier 2611

fiona fDe Fiona F heeft de flexibiliteit om ingezet te worden voor diverse bagger, offshore en maritieme infrastructuur projecten. Haar hoge uitrustingsniveau maakt haar geschikt voor het trekken, anchor handling en duik-ondersteunende taken. De moderne lieren en kraan apparatuur geeft het werken met afstandsbediening een hoog niveau van veiligheid. Haar 5 hutten bieden een hoge standaard van voorzieningen voor het comfort van de werknemers.

Lees specificaties PDF

Aileen M Eurocarrier 2510

Aileen M

Aileen M is een veilig, veelzijdig schip voor alle soorten maritieme werken. Haar lay-out maakt het mogelijk alle apparaten te bedienen vanuit het stuurhuis en vormt een veilige stabiele werkomgeving voor haar bemanning.  Ze voert de haar toegewezen taken op een stabiele, betrouwbare wijze uit, anchor handling, slepen, barge ondersteuning, vrachtvervoer, survey platform en duiktaken worden bijna nonchalant uitgevoerd.

Lees specificaties PDF

Iona M Eurocarrier 2395

vessel-spec-ionamProfiterend van de ruime ervaring van de Nederlandse scheepsbouwers Neptunes, is de Iona M een robuust, flexibel vaartuig. Haar uitgebreide  machinerie maakt haar geschikt voor een enorm scala aan complexe maritieme taken. Haar hoge dek laadvermogen maakt haar een betrouwbaar werkplatform en haar vier verwarmde en van airconditioning voorziene hutten  zorgen voor een hoge productiviteit van haar bemanning.

Lees specificaties PDF

Sandy M Eurocarrier 2395

vessel-spec-sandymDe Sandy M, gebouwd door Neptunus, is een robuust, flexibel schip. Haar uitgebreide machinerie maakt haar geschikt voor een enorm scala aan maritieme taken van de meest complexe aard. Haar royale dek met hoog laadvermogen maakt haar een betrouwbaar werk platform en haar vier verwarmde hutten met airconditioning zorgen voor een hoge productiviteit van haar bemanning.

Lees specificaties PDF

Morag M Eurocarrier 2209

morag mEen robuust schip, met een sterk en stabiel werkplatform voor alle maritieme operaties. Vanuit haar goed uitgeruste stuurhuis met zicht rondom controleert men het gehele vaartuig en haar operaties. Met haar complete apparatuur kan zij alle toegewezen taken met een minimum aan inspanning verrichten. Haar accommodatie en comfort voorzieningen maken het mogelijk langdurige operaties op allerlei maritieme installaties te verrichten met een minimum aan vermoeidheid van de bemanning.

Lees specificaties PDF

Maggie M Eurocarrier 2209

maggie mAls een sterk en flexibel performer in de maritieme bouwsector, heeft de Maggie M de verwachtingen van de klant meerdere malen overtroffen sinds haar te water lating in 2008. Haar moderne scala van navigatie-en communicatie-elektronica is ondergebracht in haar goed geproportioneerde stuurhut met zicht rondom. Ze heeft al haar lust aangetoond voor veeleisende projecten en heeft deel genomen aan de installatie van lange zee lozingen, pieren, havenbouw, offshore-energie projecten en allerlei maritieme bouwprojecten.

Lees specificaties PDF

Web design by the BIG Partnership