Nieuws
GSS heeft Silverhills werf aangekocht voor nieuwe hoofdkantoor

GSS (Plant) Ltd, de afgelopen 25 jaar gevestigd in Rhu Marina, heeft Silverhills Werf verworven in Rosneath.


GSS is hiermee eigenaar geworden van alle gebouwen, kantoren, loodsen en opslaginstallaties, met inbegrip van de scheepshellingen en ligplaatsen en uitrustingen.


Dit maakt een einde aan de 9-jarige zoektocht van GSS naar permanente huisvesting voor hun internationale maritieme ondersteunings bedrijf.


Naast het hoofdkantoor in Schotland, heeft GSS ook kantoren in Nederland en Australië.


De GSS-vloot van multi rol marine support schepen is momenteel werkzaam in de bagger, kabelleggen, olie-en gassector van Rusland tot Australië, inclusief Afrika en Europa.


GSS heeft momenteel meer dan 150 mensen werken in de chartervloot, marine civiele techniek, facilitair management en duikdivisies en breidt zich constant verder uit met zowel personeel als materieel.


Naast het gebruik als hoofdkantoor voor de internationale maritieme operaties van GSS, alsmede als thuisbasis voor hun wereldwijde vloot van commerciële schepen, zal GSS het merk Silvers Marine blijven voeren.


Silvers Marine zal versterkt en uitgebreid commerciële en recreatieve marine ondersteunende faciliteiten bieden, waaronder vaartuigen te water laten, reparaties, onderhoud, opslag en ligplaatsen.


De plannen liggen klaar om de thuisbasis van Gss te ontwikkelen tot een kenniscentrum voor maritieme services.


Verwacht wordt dat deze stap tevens een aantal nieuwe banen zal creëren in de omgeving.

 

Web design by the BIG Partnership